Stukadoren buiten

Buitenstucwerk,… voor velen een uitdaging en een klus die niet iedereen wil.
Koud, winderig, lang wachten of juist te warm en alsnog weinig tijd om de juiste producten op de juiste plekken te gebruiken.
Deze producten zijn speciaal bedoeld voor een mooi staaltje vakmanschap of je nu een relatief glad uitzicht wil of enigszins grof, gekrabt of toch weer geschuurd? Met deze producten is het mogelijk.

Deze producten zijn ideaal bij het toepassen voor renovatie van uw oude gevels (ook voor monumentenzorg) maar zijn ook perfect mogelijk bij nieuwbouw.

St. Astier Chausable - Raaplaag / Basislaag

De geformuleerde Chausable naturel op basis van zuivere natuurlijke St. Astier kalk, is een mortel van klasse voor het uitvlakken van buitengevels.
Dit is een raapmortel op maat zonder cement, zeer dampopen en elastisch en daarom zeer geschikt voor restauratie.
Dit is een basislaag.

St. Astier Colorchausable - Afwerklaag

Colorchausable is een kant en klare mortel. Deze bestaat uit kalk van St. Astier en geselctioneerde kleurstoffen en korrtels. Deze mortel heeft dezelfde eigenschappen: namelijk zonder cement, zeer dampopen, elastisch en zeer geschikt voor restauratie.

Hier zit het verschil hem dat dit de afwerklaag is en veelal gebruikt voor schuurwerk in kleur gebroken wit.

St. Astier Thermocromex - 1 laags buitenpleister

Thermocromex is een één-laagse buitenpleister  met minimale laagdikte van 15 mm. op basis van natuurlijke hydraulische kalk, waterwerend en gekleurd in de massa standaardkleur gebroken wit.
Thermocromex is speciaal ontwikkeld voor binnen en buiten toepassingen op alle nieuwe ondergronden zoals cellenbeton, snel-bouw, baksteen,… Deze mortel kan direct afgewerkt worden in verschillende structuren krabben of schuurwerk.